Search

Catering

Event, Fest eller Firande?

P2 är en av stans ledande cateringrestauranger. Vi har ett brett urval, som ger dig många alternativ. Och självklart kan du också ha egna önskemål, som vi gör allt för att kunna leverera. Vi lägger stor vikt vid att vara en pålitlig och engagerad cateringleverantör.

Stora och små fester

För arrangemang upp till 100 personer rekommenderar vi våra egna, fina lokaler. För större tillställningar, bröllop eller andra särskilda önskemål finns även andra alternativ. Vi har ett brett kontaktnät, som ger dig alla möjligheter att hitta precis den rätta platsen. Det kan till exempel vara anrika Gamla Slottet i Bjärka Säby, det helt nya fantastiska Ångbageriet i Borensberg, tjusiga Livgrenadjärmässen på Garnisonsområdet eller charmiga Slattefors Magasin.

Allt om catering

Vi driver en omfattande cateringverksamhet med allt inom mat och dryck.

Beställning & Villkor

Beställning & Villkor

För att ni ska få svar på alla frågor och funderingar är ni varmt välkommen att ringa oss på 013-460 58 90 eller maila oss på info@bogestadkrog.se

Det går bra att skicka er förfrågan/beställning på info@bogestadkrog.se men observera att det inte räknas som en beställning förrän ni mottagit en bekräftelse från oss.

Vi tar gärna er beställning i så god tid som möjligt för att kunna garantera leverans det önskade datumet. Om ni är sent ute med en beställning så gör vi givetvis allt vi kan för att hjälpa er. Det kan dock vara så att menyer/utbud kan vara något begränsat eller förändrat och det kan också bli en ökad produktionskostnad.

Minimiantal

Vi försöker alltid att tillmötesgå alla antal därför lämnar vi minimiantal vid förfrågan.

Avbeställning eller ändring av antal

Avbeställning kan göras 7 dagar i förväg. Vid avbeställning 4-6 dagar i förväg debiteras 50%, vid avbeställning 1-3 dagar i förväg debiteras 100 %. Vi erbjuder även att flytta datum men vid avbokning av det nya datumet debiteras 100%.

Reducering av antal görs senast 7 dagar i förväg. Vid reducering av antal 4-6 dagar i förväg debiteras 50%. Vid reducering av antal 1-3 dagar innan debiteras 100% Om antalet ökar kan eventuell extra produktionskostnad tillkomma.

Extra produktionskostnad tillkommer

vid produktion som kräver extra tid utöver ordinarie produktionstid av tex. specialkost, ändringar, tillägg mm och då tillkommer 475 kr per timme.

Checklista

Checklista

Den här listan har vi skrivit ihop för att underlätta för båda parter vid beställning. Gå gärna igenom listan nedan så är de vanligaste frågorna vi ställer redan besvarade. Ring eller maila oss sedan så kan vi ta emot er förfrågan/beställning eller göra en offert till er.

 • Önskemål om mat och eventuell dryck.
 • Vilket datum det gäller.
 • Antal gäster.
 • Allergier eller specialkost av något slag.
 • Vilken tid upphämtning önskas.
 • Beställarens namn och telefonnummer.
 • Fakturaadress, referens och eventuell märkning.
Engångsartiklar
 • Papptallrik 5 kr
 • Plastbestick 5 kr
 • Plastglas 4 kr
 • Kaffemugg och sked 6 kr
 • Pappersduk 35 kr/meter
 • Pappersservett 5 kr

Behöver ni något utöver detta som tex. kandelabrar, stolar, bord, tält eller något annat så kontakta oss gärna för offert.

Våra menyer

Take away

45-150kr

Gör det enklare för dig och ta med dig maten hem för kvällen!

Pajer

125kr

Pajer inkl sallad, smör och bröd

Se alla menyer

Sorry, the comment form is closed at this time.