Search

Om oss

Välkommen till vår restaurang

Möten, mat och mycket mer!

Om vi får säga det själva, så har vi bästa tänkbara läget! För vi har glädjen att få driva vår verksamhet vid den anrika Landeryds golfklubb. Här hittar du oss i en skön, grön och lugn miljö. Samtidigt är vi mer än ”bara” en golfrestaurang. Ofta hör vi att några har färdats tvärs över hela stan för en extra god lunch. Då är vi förstås omåttligt stolta!

Bogestad Krog by P2 erbjuder såväl luncher som avhämtning. Här möter du ett modernt, omväxlande kök med internationella influenser. Vi ger dig en smakupplevelse, en stunds välbehövlig avkoppling och ibland ett minne för livet.

Vi på Bogestad Krog by P2 säger varmt välkommen! Och känn dig som hemma!

Ägare

Peter Schöld

Det finns många stunder i livet att glädjas åt. Tillfällen då vi vill samla människor omkring oss och bjuda på något extra. För oss på P2 är det alltid lika stort att få vara en del av detta. Varje uppdrag är lika betydelsefullt. Det är vårt löfte till dig!

Cateringmenyer

Take away

45-150kr

Gör det enklare för dig och ta med dig maten hem för kvällen!

Pajer

125kr

Pajer inkl sallad, smör och bröd

Se alla våra Cateringmenyer

Vi gör allt vi kan!

På Bogestad krog by P2 gör vi allt vi kan för att du ska bli nöjd. Vi vet att varje beställning är något speciellt för dig och dina gäster. Därför levererar vi det du har beställt på den tiden du önskat, alltid med ett stort varmt leende samtidigt som vi känner att vi har världens roligaste jobb!

Ett bra jobb betyder också omsorg i varenda detalj och om alla personer. Vi har den stora förmånen att få jobba på riktigt bra villkor, alltid med bra råvaror och med bästa teamet – den härliga P2-familjen!

Möt vårt matglada team

Den perfekta mixen

Tänk att man kan vara så stolt över ett team! Här på Bogestad Krog by P2 pratar vi mat. Rätt ofta drömmer vi om mat. Lyckan är att få smaktesta, utvärdera och tänka nytt. För den kreativa nyfikenheten är bland det viktigaste vi har. Vi vill helt enkelt skapa en extra upplevelse för dig, oavsett om det är lunch, företagsevent eller kanske någon av livets höjdpunkter. Det ser bästa teamet till!

PETER SCHÖLD
Ägare/VD

Peter har drivit P2 restaurang och catering i dryga 15 år – alltid med samma lust till förnyelse och samma glada humör. Om Peter har ett motto så är det ”Make it nice”. Det har han plockat med sig från sina fantastiska matresor runt om i världen. För den positiva känslan att allt ständigt kan bli bättre, för ännu nöjdare kunder, är en naturlig del av Peters livsfilosofi.

LINDA HALLBERG
RESTAURANT MANAGER/HEAD OF OFFICE AND MARKETING

Linda är navet i hjulet, spindeln i nätet och centrum i hela vår verksamhet. Med en gedigen bakgrund från olika länder och branscher har hon äntligen landat hos oss på P2 och Bogestad Krog by P2. Det är Linda som säkerställer att allting fungerar och att både gäster och medarbetare har det bra hos oss. Linda driver dessutom både kontoret och marknadsavdelningen. Lindas positivitet och ödmjukhet är det som vi hela tiden strävar efter som sammanfattas med ``make it nice``

Samarbetspartners

Fotograf Patrik Ekenblom

Choose a job you love and never work a day in your life!

Lite så känner jag!

Att få möjligheten att få jobba med det man älskar och som man egentligen inte ser som ett jobb är få förunnat.

Och jag har tur x2 för jag älskar både foto och reklam 🙂

…och så älskar jag min fru naturligtvis…

 Jag har jobbat med det mesta inom foto men brinner mest för fotografering inom produkt- och reklamfoto.

Jag började egentligen rent professionellt med reportagefoto och än idag händer det att jag får den typen av uppdrag.

Uppdragsfotograferingar åt och till företag är min huvudsakliga inriktning idag.

“Det är detaljerna som gör det”

Det är mottot som jag har levt efter under hela mitt liv och speglar lite av hur jag är och jobbar.

– Jag har en stor modern mobil utrustning som t.o.m kan klara av en heldag i skogen med kraftfulla studio-blixtar som går att driva med batteri där ström saknas.

– Ett antal Canon fullformatskameror för bästa bildkvalité och med inbyggd wifi för trådlös styrning på avstånd när det behövs..

– Massor av olika ljusformare för alla typer av situationer.

– Fotomast för höjdfotografering (upp till 8 meter) vid t.ex fastighetsfotografering.

– Fjärrstyrda GoPro-kameror för roliga och udda situationer både över marken och under vattnet.

– Fotostudio.

– Egen Make-up artist för professionell sminkning vid behov.

Med andra ord så klarar jag av de flesta fotouppdrag.

Söker ni familje- och porträttfotograferingar så hjälper jag er gärna med en bra lokal fotograf.

Jag åtar mig väldigt sällan den typen av fotojobb även om en och annan bröllopsfotografering kan vara kul!

     Önskar ni ett prisförslag eller kanske bara vill

     prata lite så ring ( 0733-39 04 14 )  eller helst

     via mejl på: patrik@ekenblom.se

     Jag återkommer så fort jag kan med svar!

Hoppas vi ses!

Patrik Ekenblom

Landeryds Golfklubb

Välkommen till Landeryds Golfklubb

En klubb

Välkommen till Landeryds Golfklubb!

Två anläggningar

Landeryds GK består av två kompletta anläggningar, båda ligger strax utanför Linköping.

  • Landeryd, Bogestad gård
  • Vesterby

Tre banor

På Landeryds golfklubb kan du välja mellan tre natursköna 18 håls banor med varierande karaktär.

Norra och Södra
Dessa två banor hittar du på anläggningen Landeryd, Bogestad Gård strax utanför Linköping. På Landeryd finns även en massor med träningsmöjlighetr och en 7 håls korthålsbana med riktiga greener där du kan vässa det korta spelet.

Vesterby
Vesterby ligger i en naturskön miljö ca 2 mil från Linköping. Banan är utmanande med upphöjda och ondulerade greenområden. Här erbjuder vi boende, konferens och företagsevent. På Vesterby finns även träningsmöjligheter med Driving Range, Putt/Chip greener och ett övningsfält där du kan vässa dina pitchar!

På Vesterby hittar du även vårt boende med fina ombonade hotellrum i huvudbygganden samt även lite enklare boende i våra gästlängor.

Håragenten

Välkommen till Håragenten – i centrum av Linköping.

Vi tar hand om dig med kunskap, kvalitet och personlig service. Linköping kanske är litet på världskartan, men hos oss får du ändå tillgång till klippning och hårvård lika bra som någonsin i Stockholm, London eller New York. Våga eller klassiskt. Vi tar hand om våra kunder och ger din personlighet och de nya trenderna en chans att träffas. Här kan du också hitta de bästa produkterna från Redken New York, som vi givetvis även använder i salongen.

Vi på salongen

Atti tävlingsklippte med stora framgångar redan innan hon var färdig på frisörskolan. I portföljen finns därför både nationella och internationella topplaceringar. Denna talang har nu hennes kunder tillgång till på Håragenten, salongen som hon startade 1993 tillsammans med Winnie. Atti är den som håller ordning på salongen. Förutom det ordinarie arbetet har hon varit aktiv i Svenska Frisyrmoderådet.

Winnie är nästa tävlingserfarna frisör i gänget. Hon började tävla, främst på herrsidan, redan som junior och framgångarna lät inte vänta på sig. Kunderna fick exklusiv tillgång till Winnies talang 1993, då hon och Atti startade Håragenten. Det är givetvis svårt att jämföra solars styrka men Winnie är nog ändå salongens sociala centrum. Som också hittar burkar och annat oavsett vem som senast hade dem. Dessutom har hon engagerat sig i Svenska Frisyrmoderådet och Sveriges Frisörföretagare.

Ida är nästa generations sjärnskott! Ida har just tagit studenten och detta med bravur, då hon även blev stipendiat inom nagelskulptering. Hon har varit hos Atti & Winnie under sin elevtid och ska nu fullfölja sin gesäll under deras ledning. Ida är tjejen som har höga krav på både sig själv och sitt arbete och lämnar inget åt slumpen.

Hon spås en lysande framtid inom branschen som tekniker, då hon har en stor förmåga för terminologi och teknik!

Öppettider:

Måndag – fredag 9.00 till 18.00
Lördag 8.00 till 12.00
Tidsbokning

För att boka en tid ringer du oss på 013-13 08 47
Hos oss kan du köpa hårvårds-produkter från Redken. Redken’s produkter är framtagna för att ta hand om ditt hår på bästa sätt.

Om du vill veta mer får du gärna fråga oss. Du kan även läsa mer på Redken’s hemsida.
www.haragenten.se

Livgrenadjärmässen

Välkommen till Livgrenadjärmässen

Livgrenadjärmässen är en unik fest och konferensvåning med historiska anor i herrgårdsmiljö. När du kommer till oss på din fest möts du av den utrullade röda mattan och en vacker 1600-talsportal som leder Dig vidare upp till mässvåningarnas unika miljö.

På Livgrenadjärmässen finns det goda konferensmöjligheter för 10-90 personer. Vi finns på Garnisonsområdet centralt i Linköping med mycket goda parkeringsmöjligheter. Välkommen att boka ditt bröllop, Din 50-årsfest, disputationsmiddag eller annan högtidsmiddag i Linköpings mest anrika festvåning.
Bröllop

På Livgrenadjärmässen har vi genomfört bröllopsmiddagar sedan början av förra seklet. Varje år har vi 15-20 bröllopsmiddagar och intresset för oss har ökat. Detta beror på att vi lägger ner ett stort engagemang i varje enskilt bröllop. Vi träffar er som blivande brudpar vid flera tillfällen för att gemensamt planera den kanske största och mest minnesvärda festen i Ert liv.

I Ryttarsalen kan vi ta upp till 90 gäster i en klassisk honnörssittning, vi har även möjlighet att ta emot sällskap upp till 150 personer. Vår stora erfarenhet gör att ni helt kan lämna er fest i våra händer och bara njuta av er stora dag. Ni möts av den utrullade röda mattan och en vacker 1600-talsportal som leder Er vidare upp till mässvåningarnas unika miljö. Firandet inleds med en lagom avkyld välkomstdrink uppe i Blå rummet, nedanför Gustaf III:s porträtt. I matsalen väntar ett magnifikt dukat middagsbord, där en förstklassig måltid serveras på guldkantade kuvert. Kaffe med avec avnjutes med fördel i Banérrummet, eller varför inte i bibliotekets klassiska skinnfåtöljer. När dansen börjar kan Ni virvla runt på Ryttarsalens golv till tonerna av livemusik eller en DJ. Här på Livgrenadjärmässen får Ni ett annorlunda, personligt och oförglömligt minne av Er stora dag.

Konferenser

När Ni bokar konferens på Livgrenadjärmässen kan Ni vara säker på att få förstklassig service – och Ni behöver inte trängas med andra konferensgäster. Våra två våningar erbjuder både en modernt möblerad och utrustad konferenssal med plats för 50 personer i biosittning eller 40 personer i skolsittning samt att vi i Ryttarsalen kan ta upp till 90 personer i biosittning eller 65 personer i skolsittning. Utöver dessa båda lokaler disponerar Ni fritt 5 grupparbetsrum i historisk mässmiljö.I konferensen ingår förutom teknisk utrustning som dataprojektor och trådlöst LAN även förmiddagskaffe, lunch med kaffe samt eftermiddagskaffe.

Vi arrangerar gärna en trevlig middag på kvällen som avslutning på konferensen eller seminariet. Fria parkeringsplatser finns bekvämt nära, direkt utanför mässen

Företagsfest

När du planerar din kickoff, teambuilding, fest, kräftskiva eller julbord hjälper vi dig gärna att genomföra den. Vi erbjuder allt från buffeér till 3 rätters middagar för 20-150 personer och kan i anslutning till middagen även erbjuda underhållning samt olika typer musik till dansen efteråt. Du kan även börja med en uteaktivitet för att avsluta med middag och dans eller varför inte genomföra en femkamp på mässen.

Minnesstund

Vi hjälper Dig gärna med arrangemanget kring minnesstunden. Här kan alla sitta i samma rum och vara delaktiga i minnesstunden. I Ryttarsalen kan Ni sitta upp till 150 personer, men lika gärna endast de närmsta. Vi anpassar lokalen efter sällskapets storlek. I menyerna ingår läsk eller lättöl samt kaffe och kaka. Kuverten dukas med guldkantat porslin med eget monogram, linneduk, linneservett samt ljusarrangemang.

Bokning sker hos Anna Wallentinsson 013-14 09 99. Mer info om oss hittar ni på livgrenadjarmassen.se

Välkomna!

Slattefors Magasin

Välkommen till Slattefors Magasin

Bara 10 km från Linköpings centrum ligger det gamla sädesmagasinet på Slattefors Herrgård.

Det har räddats från sitt förfall, och pryder nu herrgårdsparken. Här, 700 m från Landeryds kyrka kan du fira din bröllopsfest, 50-årsfest eller kanske ha kick-off på jobbet.

Det gamla 3-våningsmagasinet från slutet av 1800-talet låg tidigare på andra sidan vägen, och tidens tand hade gnagt ovarsamt på byggnaden. Så år 2006 flyttades huset 90 meter västerut, över vägen och in i parken, där det nu återfått sin forna glans. Det var en mycket spektakulär och spännande flytt av 85-ton hus

Bokning

Slattefors Magasin bokas hos Fam. Henefalk 013-16 10 42 – 0705-16 10 42

Välkomna!

Sorry, the comment form is closed at this time.